Tidak jumpa apa yang dicari? Cuba Google Search:

Google
 
Web rajaadsense.blogspot.comSunday, September 24, 2006

Dulu Adsense Mati? Kini Hidup selepas Adsense

Apa khabar semua,

Pertama,Saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua yang beragama Islam.Semoga kita dapat menghayati dan mendapat keberkatan pada Ramadhan kali ini.

Apa yang ingin perkatakan kali ialah ebook terbaru oleh Penulis ebook Adsense Mati (Death of Adsense). Ebook terbaru beliau ialah Hidup selepas Adsense (Life After Adsense).Pada awalnya saya jangkakan beliau akan menjual ebook tersebut.Rupanya dia bagi percuma jugak..Siap bagi komisen kepada mereka yang refer & download ebook tersebut..Tapi ia sehingga 26hb atau pagi 27hb waktu malaysia ni je yang dapat komisen.Ada 2 hari lagi la..

Okla.Apa yang saya nak perkatakan ialah ebook ini sangat bagus.Penulis ini menyarankan kita mengunakan Google Adwords sebab oleh Smart Pricing. Smart Pricing sebenarnya menguntungkan Advertiser Adwords tapi merugikan Publisher Adsense.

Smart pricing boleh dikatakan denda/penalti yang google kenakan site yang mengandungi content/kandungan yang tidak berkaitan dengan Ads.Jika dahulunya ia berharga tinggi seperti USD5 per click tapi ia boleh turun sehingga USD0.02 per click. Cukup menyeksakan bagi publisher Adsense termasuk saya sendiri.

Jika mereka mengunakan taktik dan teknik yang betul dengan Adwords mereka boleh mendapat keuntungan sehingga 800% dengan senang.

Untuk dapatkan Ebook Percuma ini.Anda boleh dapatkan di SINI.

Semoga Success Sokmo!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home