Tidak jumpa apa yang dicari? Cuba Google Search:

Google
 
Web rajaadsense.blogspot.com



Monday, September 25, 2006

Adsense Masih Hidup!!!

Joel Comm telah membalas kembali tuduhan Adsense Mati..Beliau juga mengeluarkan E-Book Adsense is Alive.

Beliau telah menjawab semua tuduhan yang dibuat oleh Penulis Death of Adsense dan Life After Adsense.

Beliau menemplak mereka yang membuat laman web yang tidak berkualiti dan menharapkan pulangan yang tinggi terutama terhadap Keyword yang bernilai tinggi yang menyebabkan lambakan laman web tentang benda yang sama dan kandungan yang sama di internet.

Beliau juga mengatakan pendapatan beliau langsung tidak terjejas malaha semakin meningkat.Pendapatan beliau pada bulan OGOS 2006 adalah melebihi $26,000 malah semakin meningkat.

Beliau jugak menyatakan Google telah mengumumkan pendapatan suku Kedua 2006 Google iaitu $2.46 Bilion dimana $1 Bilion dari program Adsense.Ia iaitu peningkatan 58% berbanding suku yang sama pada tahun 2005.

Jadi,anda masih merasakan Adsense dah MATI???Bagi saya,Adsense akan terus berkembang dan Google akan terus berkongsi pendapatan mereka kepada semua yang betulĀ² komited dalam membuat wang dengan Google Adsense.

Anda Boleh download ebook Joel Comm di Sini.

6 Comments:

At 7:26 PM, Anonymous arm said...

ni la en syam.. saya nak tanya.. agaknya bila boleh publishkan tentang bitvertisor tu... saya sedang try kaji beberapa jenis yang lain cam clicksor dan jenis2 lain.. harap dapat berkongsi pendapat..

 
At 3:10 AM, Blogger sham said...

tentang alternative adsense ke?

 
At 1:41 AM, Blogger okta said...

thanks..sy pemula adsesnse juga nih.bole bagi trik dikit lah Cik Raja

 
At 9:04 AM, Blogger sham said...

Dalam panduan Saya ada tulis tentang teknikĀ² tentang Google adsense ni.

Jika belum sucribe newletter saya anda boleh dapatkan ebook tentang Rahsia dan tips Google Adsense secara percuma.

 
At 8:45 AM, Blogger Malaysia Insurance Source said...

Hi sham i dah dapatkan e book u dan ia memang gerek habis!I nak tanya bmana nak buat link dekat blog?dan bagaimana nak dapatkan download search egine google diblog?

 
At 10:40 AM, Blogger Parjo said...

mana e-buku yg sy pesan hr 2?
smpi skarang sy xdpt trima lg.
sy hantar gune pos laju tp feedback lambat.
-Mohd Faiz Hanif Bin Mohd Hamka-

 

Post a Comment

<< Home